Cognition and Neuroergonomics (CaN) Collaborative Technology Alliance (CTA) All Hands Meeting 2015

Date:	NOVEMBER 18-19, 2015
Location:	UC San Diego San Diego Supercomputer Center 10100 Hopkins Drive La Jolla, California 92093

AGENDA

Day 1 – N	November 18, 2015
08:00	Arrival
08:15	Welcome
08:30	CTA Status: Overview, News and Meeting Objectives
09:00 09:15 09:30 09:45	Advanced Computational Approaches (ACA) science area project review (15 min. per project): LSIE EEG Focused Analysis (ACA-LSIE-EEG) Adaptive Time-frequency Methods for Non-stationary Signals (ACA-NS) Deep Learning (ACA-DL) Transfer Learning for real-world imaging (ACA-TL)
10:00	Break – 15 mins.
10:15 10:30 10:45 11:00 11:15	ACA project review continued (15 min. per project): ACA ECoG / EEG Data Collection (ACA-EDC) ECoG / EEG Source-Resolved Data Analysis (ACA-ESRDA) Understanding Uncertainty in State-based Estimation (ACA-UCM) Structure-Function Integration in Neural Systems (S-FINS) Real-Time Distributed Source Reconstruction, Connectivity Analysis, and Prediction (ACA-RSC)
11:30	Technology Transition Update
12:00	Lunch on your own
13:30 13:45 14:00 14:15	Brain Computer Interaction (BCI) science area project review (Conference Room) (parallel sessions, 15 min. per project): Connectivity for Real-Time BCI (BCI-CRB) Fuzzy Control Systems for Joint Human-Autonomy Image Analysis (BCI-FCS) Multi-Aspect Calibration Tasking (BCI-MAC) Online Fatigue/Lapse Detection for Adapting BCI Technologies (BCI-ABCI)
13:30 13:45 14:00 14:15 14:30	Real-World Neuroimaging (RWN) area project review (parallel sessions, 15 min. per project): Novel Approaches for Assessing Real-world Motion Artifact (RWN-NAARMA) Dual Electrode Design for Artifact Removal (RWN-DEDAR) Development of Benchmarks for Data Quality of RWN Required Technologies (RWN-DBQNS) Interactions of Stress and Fatigue in the Classroom (RWN-SFC) Comparison of Stress Responses under Laboratory, Ambulatory, and Real-World Environments (RWN-CSR-LAR)

14:45	Polymer electrode characterization (RWN-PEC)
15:00	Poster and demo session
15:00	CMC Meeting (Conference Room)
16:30	"Big Ideas" discussion and break-out session (Dr. Paul Sajda)
18:00	Adjourn

Day 2 – November 19, 2015		
08:30	Future Direction for ARL Research: Current and future directions of translation neuroscience at ARL	
09:00	Taking neurophysiology from the lab to the real world to applications (Dr. Peter König)	
10:00	Break – 15 mins.	
10:15	Big-Data Repository Update with Q&A	
11:15	Lessons Learned - IMAI	
11:45	Lunch on your own	
13:00	Syntrogi Tools & Technology	
14:00	Program Year 7 Project Development – ACA, BCI and RWN: Q&A review of Call for Proposals	
15:00	Poster and demo session Break-out meetings Collaboration and proposal development	
18:00	Adjourn	

All presentation will be held in the main lecture hall unless otherwise noted. Posters will be distributed throughout the common areas of SCCN.